Καρδιολογικό

Δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην πρόληψη, στην έγκαιρη διάγνωση και στη θεραπεία των καρδιολογικών  παθήσεων, στη Euromedica Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης, δημιουργήθηκε το Καρδιολογικό Τμήμα.

Η βασική αρχή που διέπει το κέντρο είναι η μεταφορά και η εφαρμογή της πιο σύγχρονης γνώσης και τεχνολογίας στον προληπτικό και διαγνωστικό έλεγχο, στην πρώιμη διάγνωση και στην αντιμετώπιση των παθήσεων της καρδιάς.

Σκοπός του κέντρου είναι:

α. Η δια βίου προληπτική παρακολούθηση, έτσι ώστε οποιοδήποτε πρόβλημα να διαγνωστεί στο αρχικό και κατά το πλείστον ιάσιμο στάδιο.
β. Η διάγνωση καρδιολογικών παθήσεων είτε κλινικά, είτε με τη βοήθεια των πιο σύγχρονων απεικονιστικών μεθόδων.

Το Καρδιολογικό Τμήμα της Euromedica Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης αποτελεί μια σύγχρονη και πλήρως εξοπλισμένη και οργανωμένη μονάδα προληπτικής και διαγνωστικής καρδιολογίας στη Βόρεια Ελλάδα.
Με άριστο επιστημονικό και εξειδικευμένο ιατρικό τεχνολογικό προσωπικό και προηγμένης τεχνολογίας εξοπλισμό, το Καρδιολογικό Τμήμα είναι ανά πάσα στιγμή στη διάθεση των ασθενών και των θεραπόντων ιατρών.

Το Καρδιολογικό Τμήμα βρίσκεται σε ετοιμότητα για την διαγνωστική υποστήριξη κάθε έκτακτου ή τακτικού περιστατικού. Η Euromedica Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης μπορεί να αντιμετωπίσει, με υποδειγματική πληρότητα, κάθε οξύ ή χρόνιο καρδιολογικό περιστατικό όλο το 24ωρο.

Άριστο Επιστημονικό Προσωπικό

Το εξειδικευμένο και άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό προσωπικό του Καρδιολογικού Τμήματος, με διακεκριμένη επιστημονική και επαγγελματική εμπειρία σε ιατρικές μονάδες, τόσο της Ελλάδας όσο και του Εξωτερικού, εξασφαλίζει την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών.

Στη Euromedica Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης διενεργούνται, ενδεικτικά, οι παρακάτω Διαγνωστικές Εξετάσεις:

  • Ηλεκτροκαρδιογράφημα
  • Έγχρωμο Υπερηχογράφημα Καρδιάς (Triplex)
  • Holter Ρυθμού- Αρτηριακής Πίεσης
  • Αναίμακτη Αξονική Στεφανογραφία
  • Διαθωρακικό Υπερηχοκαρδιογράφημα τριών Διαστάσεων
  • Stress Echo
  • Διοισοφάγειο Υπερηχογράφημα Καρδιάς
  • Tilt Test (Δοκιμασία Ανάκλησης)

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα Εξωτερικά Ιατρεία της Euromedica Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης , στα τηλέφωνα 2310 895136 και 2310 895161.

Γνωρίστε τη Γενική Κλινική

Εγγραφή στο Newsletter:

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Μέλος του
Oμίλου Euromedica

Μαρίας Κάλλας 11 και Γραβιάς 2
T.K. 546 45, Θεσσαλονίκη
Τηλ. +30.2310.895100
Fax: +30.2310.847144
e-mail:info@genikikliniki.gr
www.genikikliniki.gr