Νευρολογικό

Στη Γενική Κλινική λειτουργεί Νευρολογικό τμήμα, στελεχωμένο με δύο ειδικούς νευρολόγους και ένα νευρολόγο-ψυχίατρο και ανταποκρίνεται σε όλο το φάσμα των νευρολογικών παθήσεων: κεφαλαλγία (ημικρανία, κεφαλαλγία τάσεως) ίλιγγος, αγγειακά εγκεφαλικά επεισόδια, απομυελινωτικά νοσήματα όπως η σκλήρυνση κατά πλάκας,  ανοϊκές διαταραχές και γνωστική ανεπάρκεια, νόσος Πάρκινσον, νευρομυϊκά νοσήματα, αγχώδεις και καταθλιπτικές διαταραχές. Οι δυνατότητές του είναι οι εξής:

24ωρη συμβουλευτική κάλυψη

Αντιμετώπιση οξέων περιστατικών στο τμήμα επειγόντων περιστατικών

Νοσηλεία μιας ημέρας (ODC), για παρακολούθηση ή ενδοφλέβια έγχυση φαρμάκου. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα χορήγησης αλλαντικής τοξίνης (Βottox) σε ασθενείς με χρόνια ημικρανία.

Πλήρης νοσηλεία για διάγνωση και θεραπεία ασθενών με οξέα ή χρόνια νευρολογικά προβλήματα. Στο πλαίσιο της διαγνωστικής προσέγγισης διενεργούνται απεικονιστικές εξετάσεις όπως μαγνητική και αξονική τομογραφία εγκεφάλου και νωτιαίου μυελού, triplex καρωτίδων και σπονδυλικών αρτηριών, εργαστηριακός έλεγχος στο αιματολογικό εργαστήριο αλλά και σε συνεργασία με άλλα εργαστήρια στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό.  Επίσης υπάρχει η δυνατότητα οσφυονωτιαίας παρακέντησης και έλεγχος του εγκεφαλονωτιαίου υγρού.

Νευροφυσιολογικός  ελέγχος και ηλεκτροεγκεφαλογράφημα από εξειδικευμένο προσωπικό.

Ειδικά εξωτερικά ιατρεία όπως της κεφαλαλγίας και μνήμης και άνοιας

Άριστη συνεργασία με γιατρούς άλλων ειδικοτήτων όπως νευροχειρουργούς, ακτινολόγους, ωτορινολαρυγγολόγους, αιματολόγους, παθολόγους και καρδιολόγους έτσι ώστε να διασφαλίζεται η ολοκληρωμένη και σφαιρική διαγνωστική προσέγγιση των νευρολογικών ασθενών.

Γνωρίστε τη Γενική Κλινική

Εγγραφή στο Newsletter:

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Μέλος του
Oμίλου Euromedica

Μαρίας Κάλλας 11 και Γραβιάς 2
T.K. 546 45, Θεσσαλονίκη
Τηλ. +30.2310.895100
Fax: +30.2310.847144
e-mail:info@genikikliniki.gr
www.genikikliniki.gr