Οφθαλμολογικό

Το Οφθαλμολογικό Τμήμα της Euromedica - Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης είναι πλήρως εξοπλισμένο με υπερσύγχρονα μηχανήματα για τη διάγνωση και θεραπεία όλου του φάσματος των οφθαλμικών παθήσεων. Διαθέτει εξειδικευμένους χειρουργούς οφθαλμιάτρους και παρέχει υψηλού επιπέδου οφθαλμολογικές υπηρεσίες.

Πιο συγκεκριμένα διαθέτει 5 χειρουργικές αίθουσες, εξοπλισμένες με κλασσικά μηχανήματα φακοθρυψίας υπερήχων για καταρράκτη, καθώς και το πιο σύγχρονο ρομποτικό Laser Catalys για αντιμετώπιση καταρράκτη χωρίς νυστέρι και αντιμετώπιση πρεσβυωπίας. Επίσης διαθέτει πλατφόρμα διαθλαστικής χειρουργικής για αντιμετώπιση μυωπίας, υπερμετρωπίας και αστιγματισμού χωρίς λεπίδα. Ακόμα διαθέτει υπερσύγχρονα μηχανήματα για τη χειρουργική του υαλοειδούς-αμφιβληστροειδούς. Τέλος, διαθέτει σύγχρονα μικροσκόπια υψηλής ευκρίνειας για επεμβάσεις γλαυκώματος, οφθαλμοπλαστικής και στραβισμού.

Ο τεχνολογικός εξοπλισμός και η άρτια εκπαίδευση των οφθαλμιάτρων της κλινικής, μας καθιστούν υπερήφανους, παρέχοντας στους υποψήφιους ασθενείς μας, ίσως το υψηλότατο επίπεδο οφθαλμολογικών υπηρεσιών στη Βόρεια Ελλάδα.

Επισκεφθείτε το Eye Robotica

Γνωρίστε τη Γενική Κλινική

Εγγραφή στο Newsletter:

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Μέλος του
Oμίλου Euromedica

Μαρίας Κάλλας 11 και Γραβιάς 2
T.K. 546 45, Θεσσαλονίκη
Τηλ. +30.2310.895100
Fax: +30.2310.847144
e-mail:info@genikikliniki.gr
www.genikikliniki.gr