Παιδοχειρουργικό τμήμα

Η Euromedica Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης παρέχει κάθε τύπου παιδοχειρουργικές επεμβάσεις.

Στην κλινική μας πραγματοποιούνται επεμβάσεις ρουτίνας, όπως κήλες, φιμώσεις, κρυψορχίες, σκωληκοειδίτιδες, αλλά και εξειδικευμένες παιδοχειρουργικές επεμβάσεις σε νεογνά, βρέφη, παιδιά και εφήβους, όπως διόρθωση συγγενών ανωμαλιών, αφαίρεση όγκων και πλαστικές επεμβάσεις σε παιδιά.

Το παιδοχειρουργικό τμήμα της Euromedica Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης υποδέχεται παιδιά από όλη τη Βόρειο Ελλάδα, αλλά και από όλη την ελληνική επικράτεια και τα Βαλκάνια.

Οι περιπτώσεις που αναλαμβάνουμε καλύπτουν όλο το φάσμα των παιδοχειρουργικών επεμβάσεων. Οι υπηρεσίες μας για την αντιμετώπιση των εκτάκτων και επειγόντων περιστατικών όπως κακώσεις, εγκαύματα, τραύματα, κοιλιακά άλγη παρέχονται όλο το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο.

Επειδή γνωρίζουμε πόσο δύσκολο είναι για τους γονείς, όταν πρόκειται να χειρουργηθεί το παιδί τους, το νοσηλευτικό μας προσωπικό είναι άρτια εκπαιδευμένο ώστε να εξασφαλίζει τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για τη νοσηλεία των μικρών μας ασθενών σε ένα περιβάλλον διαμορφωμένο έτσι ώστε να κάνει πιο ευχάριστη και φιλική την παραμονή τους στην κλινική.

Οι γονείς παραμένουν με τα παιδιά τους και τα συνοδεύουν μέχρι την αίθουσα χειρουργείου, μαζί  με τον αναισθησιολόγο, ο οποίος προετοιμάζει το παιδί προεγχειρητικά, ενώ εξειδικευμένο νοσηλευτικό προσωπικό συντροφεύει το παιδί, αμέσως μόλις ξυπνήσει από το χειρουργείο, ώστε να μην είναι ποτέ μόνο του.

Οι περισσότερες παιδοχειρουργικές επεμβάσεις ρουτίνας χρήζουν ημερήσιας νοσηλείας, που σημαίνει ότι τα παιδιά επιστρέφουν την ίδια μέρα σπίτι τους.

Μετεγχειρητικά υπάρχει συνεχής επικοινωνία με τους γονείς, ώστε να ενημερώνονται οι θεράποντες παιδοχειρουργοί για την πορεία της ανάρρωσης των μικρών ασθενών.

Γνωρίστε τη Γενική Κλινική

Εγγραφή στο Newsletter:

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Μέλος του
Oμίλου Euromedica

Μαρίας Κάλλας 11 και Γραβιάς 2
T.K. 546 45, Θεσσαλονίκη
Τηλ. +30.2310.895100
Fax: +30.2310.847144
e-mail: info@genikikliniki.gr
www.genikikliniki.gr