Σχετικά με εμάς

Εδώ και 40 χρόνια η Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης παρέχει υψηλής ποιότητας νοσηλευτικές και διαγνωστικές υπηρεσίες. Με επιστημονική εξειδίκευση και με ιατρική τεχνολογία αιχμής νοσηλεύονται κάθε χρόνο περισσότεροι από 25.000 ασθενείς, ενώ άλλοι 60.000 εξυπηρετούνται στα εξωτερικά ιατρεία και εργαστήρια. Η κλινική βρίσκεται εντός της πόλης, σε ένα από τα πιο όμορφα σημεία της, πάνω στην παραλία της Θεσσαλονίκης.

1978

Ενδιαφέρον για τον άνθρωπο και την υγεία του.

Με αυτούς τους στόχους ιδρύθηκε, το 1978, η Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης από 15 εξέχοντες ιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων και αναπτύχθηκε σε έναν από τους μεγαλύτερους ιδιωτικούς νοσηλευτικούς οργανισμούς στο χώρο της Βόρειας Ελλάδας. Με ευαισθησία και σεβασμό απέναντι στις ανάγκες του για ένα περιβάλλον εμπιστοσύνης, κατανόησης και προθυμίας. Για τη Euromedica Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης, οι νοσηλευόμενοι δεν είναι πελάτες. Είναι ασθενείς.

2006

Μία νέα εποχή ξεκινά για τη Euromedica Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης

Μέλος πλέον της Euromedica, του μεγαλύτερου ιατρικού Ομίλου στην Ελλάδα, η Κλινική συνδυάζει την επιστημονική εμπειρία τριών δεκαετιών με την επιχειρηματική τεχνογνωσία του Ομίλου.

 • Αλλάζει όψη εξωτερικά και εσωτερικά.
 • Εκσυγχρονίζει τον ιατρικό εξοπλισμό της.
 • Δημιουργεί φιλόξενους και άνετους χώρους υποδοχής και νοσηλείας, αξιοποιώντας την προνομιακή της θέση στην παραλία της πόλης.
 • Ανανεώνει το ανθρώπινο δυναμικό της. Συνεργάζεται με νέους, καταρτισμένους αλλά και έμπειρους καταξιωμένους ιατρούς. Δημιουργεί νέα τμήματα. Εκσυγχρονίζει και ενισχύει τα ήδη υπάρχοντα. Λειτουργεί εξωτερικά ιατρεία καλύπτοντας τις ανάγκες πρωτοβάθμιας φροντίδας της περιοχής.
 • Πρωτοπορεί με νέες επεμβατικές μεθόδους. Εισάγει νέα θεραπευτικά πρωτόκολλα.
 • Περισσότεροι άνθρωποι την εμπιστεύονται καθημερινά.
 • Ο ρόλος της επεκτείνεται πέρα από τα ιατρικά και επιχειρηματικά πλαίσια. Ενδιαφέρεται-Ευαισθητοποιείται- Προσφέρει. Συμμετέχει ενεργά στα κοινωνικά δρώμενα.

Σήμερα

Η Euromedica Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης, με 210 κλίνες σε 7 ορόφους, με 17 υπερσύγχρονα χειρουργεία, καθώς επίσης και με 2 πλήρως εξοπλισμένες μονάδες εντατικής θεραπείας, βρίσκεται σε 24ωρη ετοιμότητα για κάθε επείγον περιστατικό και νοσηλεύει κάθε ασθενή με ανθρώπινο, προσωπικό ενδιαφέρον.
Όλα τα τμήματα και εργαστήρια της «Euromedica Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης» είναι πιστοποιημένα με ISO 9001:2015, από τον Διεθνή Οργανισμό Τυποποίησης (TUV Hellas).
Στην κλινική μας πραγματοποιούνται state of the art επεμβάσεις και πράξεις όλων των ειδικοτήτων.

Η κλινική πρόσφατα απέκτησε τα παρακάτω υπερσύγχρονα ιατρικά μηχανήματα:

 •  Ακτινολογικό μηχάνημα LOGIQ E10 της GE

 •  Υπερηχοκαρδιογραφικό μηχάνημα VIVID E95 της GE

 •  Υπερηχοτομογράφος Voluson E10 BT20 της GE

 •  Ακτινοσκοπικό μηχάνημα C-Arm Cios Fusion της Siemens

 •  Ακτινοσκοπικό μηχάνημα C-Arm Cios Alpha της Siemens

Ο ρόλος της κλινικής επεκτείνεται πέρα από τα ιατρικά και επιχειρηματικά πλαίσια. Ενδιαφέρεται-Ευαισθητοποιείται- Προσφέρει. Συμμετέχει ενεργά στα κοινωνικά δρώμενα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Euromedica Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης σταθερά υποστηρίζει την τοπική κοινωνία της Θεσσαλονίκης ενισχύοντας την Κοινωνική Εταιρική Ευθύνη της κλινικής εμπράκτως. Με ευσυνειδησία και σεβασμό στις κοινωνικές ομάδας, προσφέρουμε χορηγίες και προνομιακές τιμές σε εξετάσεις προληπτικού ελέγχου, για να διευκολύνουμε όσους έχουν ανάγκη από λύσεις υγείας

με το λιγότερο δυνατό κόστος. Δίνουμε πάντα παρόν και υποστήριξη στον αθλητισμό και υποστηρίζουμε συλλόγους κοινωνικών φορέων για άτομα που δοκιμάζονται στον τομέα της υγείας.

Γνωρίστε τη Γενική Κλινική

Εγγραφή στο Newsletter:

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Μέλος του
Oμίλου Euromedica

Μαρίας Κάλλας 11 και Γραβιάς 2
T.K. 546 45, Θεσσαλονίκη
Τηλ. +30.2310.895100
Fax: +30.2310.847144
e-mail:info@genikikliniki.gr
www.genikikliniki.gr